Ahmet GÖZÜKÜÇÜK - Okul Müdürü

06.08.1984 tarihinde Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde doğmuşum. 3 kardeşiz ve ben en küçükleriyim. İlk ve orta okulumu Kadirli/Osmaniye’de bulunan Derviş Paşa ilköğretim okulunda 1998 yılında, lise öğrenimimi de aynı İlçedeki Kadirli lisesinde 2001 yılında tamamladım. Üniversiteye Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği bölümünde başladım. 2 yıl okuduktan sonra 2004 yılında yılında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümüne yatay geçiş yaptım. 2006 yılında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldum. Yüksek Lisansımı ise Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Proğramları ve Öğretimi alanında yaptım. 2006 yılında Osmaniye/Sumbas  Gafarlı Taşköprü İlköğretim okulunda sınıf öğretmeni olarak göreve başladım. 5 yıl bu okulda çalıştım ve 2012 yılında Müdür yardımcısı olarak Osmaniye/Sumbas Akçataş İlköğretim okuluna müdür yardımcısı olarak atandım. 4 yıl müdür yardımcılığı yaptıktan sonra 2016 yılında yine aynı okul olan Akçataş İlkokuluna müdür olarak atandım. Hala Akçataş İlkokulu müdürü olarak görev yapmaktayım.

(538) 498 2684 Eposta